Auraharmonizálás

A kristálylámpa (hegyikristály csúcs) segítségével az aurában található elváltozások kezelhetők, a meridián-vonalakon az energia szabad áramlását segíti elő, valamint a csakrák blokkjait oldhatjuk fel. A színtárcsák segítségével – csakráknak megfelelő színnel erősíthető, energetizálható az adott terület.

Hegyikristály szín és fényterápiás készülék

A lámpa „szíve” a kristály csúcs. Szövetbarát rezgése,önállóan is képes a szervezet energiáit harmonizálni, illetve az aurában lévő szennyeződések eltávolítani. A fény és a színtárcsák rezgését felerősíti, fókuszálja és továbbítja. A hegyikristály/kvarckristály összetétele szilicium-dioxid.

Fizikai tulajdonságok:

A kristály a mentális energiára is ugyanolyan megdöbbentő hatást gyakorol, mint a fizikai energiára. A tiszta fény tökéletes hordozója. A színek: A színek közvetlenül hatnak a kedélyállapotra(hangulatunkra), melyek befolyásolják érzelmeinket, közérzetünk pedig hatással van fizikai testünkre. Ez a láncreakció visszafelé is igaz, tehát ha valahol megszakítjuk a kört, hatással leszünk az egész folyamatra. Ebben nyújtanak nagy segítséget a színek.

Piros: életerő, aktivitás, lendület/vér színe Narancs: életöröm, kapcsolatok/immunrendszer Sárga: emésztés, befogadás/ gyomor és elme Zöld: nyugtat, lecsillapít/ harmónia a szívben Kék: béke, biztonság/hűsít, frissít, fájdalomcsillapító Indigó: felismerés, változás/kitágít, ellazít, eloszlat Lila: nyugalom, védelem/ a két agyféltek összehangolása Rózsaszín: törődés elfogadás/átölel, pihentet, kisimít Tiszta fény: tökéletes egyensúly

Használatával a kibillent egyensúly helyreállítható, a betegség megelőzhető, illetve könnyebben gyógyítható.