Aura-Soma

A pomanderek ereje

Pomander

Míg az Aura-Soma üvegek a csakrákra hatnak, addig a pomanderek az aurára. E holisztikus olajokat nem dörzsölik bele a bőrbe. Tulajdonképp egyáltalán nem is kell érintkezniük a testtel. Az üvegek energiái, mihelyt beivódtak a bőrbe, belülről kifelé dolgoznak, a pomanderek fordítva – kívülről befelé.

A pomander esszenciák hatása, bár finom, nem kevésbé hatékony vagy támogató, mert jótékony hatásukat közvetlenül a testet körülvevő elektromágneses mezőben, az aurában fejtik ki. Tudjuk, hogy az érzelmi problémák, a félelem, fáradtság, betegség, stressz, szennyezés, és az általános napi nehéz egyhangú munka mind kimerítik az energiáinkat. Ez az aura elszíntelenedéséhez vagy egyensúlytalanságához vezet. És pontosan itt hasznosak az Aura-Soma pomanderek, amik segítenek megerősíteni az auránkat, illetve energiáinkat, és csökkentik az esetleges károsodásokat.

Szivárványvédelem

Pomander

A pomanderek egy sor színes fiolában vannak. Használhatók az üvegekkel együtt, de önmagukban is. Mindegyikben gyógynövény- és virágkivonat van alkoholos alapban, ami segíti az esszenciák elpárolgását. Kristályenergiák és illatok is társulnak hozzájuk.

Ahogy az üvegeknél, úgy a pomandereknél is időről-időre hol az egyikhez, hol a másikhoz vonzódunk, leginkább a színe alapján, mert intuitíven megérezzük, melyik tudná visszaállítani auránk egyensúlyát és természetes ragyogását.

Pomander

Naponta válassz pomandert, azt, amelyiket ösztönösen jónak érzel. Jelenleg 14 pomander van, és folyamatosan újabbak készülnek, de hatásosan dolgozhatsz a 7 darabos színsorral is. Miután kiválasztottad a pomandert, használd védőköpenyként, ha lehangolt vagy fáradt vagy. Használd, amikor bátornak kell lenned, hogy szembenézz egy nehéz helyzettel, amikor védőpajzs kell, vagy amikor időt és teret akarsz adni a testednek-lelkednek, hogy újra egész lehessen.